Garancia

Garancia az ékszer tulajdonságaira

Az Ön által kiválasztott értékes ékszer Ön és munkatársaink ízlésének a találkozását bizonyítja. A készítéséhez felhasznált nemesfém-ötvözet minőségét, finomságát a Magyar Nemesfémvizsgáló Rt. ill. jogelődje a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Intézet – a rajta elvégzett vizsgálat alapján – a magyar jogszabályok szerint fémjellel hitelesítette.

A kivitel kifogástalan minőségének a biztosítéka, hogy szakembereink minden egyes ékszert alaposan ellenőriznek, mielőtt Vásárlóink elé kerülnek.

Az ékszerbe foglalt drágaköveket cégünk laboratóriumában vizsgáltuk meg, majd oktatási programunkban tanítottaknak megfelelően a nemzetközi és a hazai nomenklatúra szerinti minősítéssel láttuk el.

Ékszer Minőségi Tanúsítvány

 vizsgálat eredményéről – a V-Pearl Ékszerszalon által online közölt adatoknak megfelelően – képes “Ékszer Minőségi Tanúsítvány”-t adunk ki, ami adott esetben segítséget nyújthat pl. biztosítási ügyben, az ékszer elvesztése, mások általi eltulajdonítása, vagy körözés esetén.

Az „Ékszer Minőségi Tanúsítvány”-ban foglalt adatok valóságáért felelősséget vállalunk. A garancia mindaddig érvényes, amíg az ékszer változatlan (sérülésmentes, átalakítatlan) állapotban megmarad. Felelősségünk egyebekben a magyar jogszabályokban foglalt szavatossági rendelkezések szerint áll fönn.

Őszintén kívánjuk, hogy a nálunk vásárolt ékszer Önnek, vagy viselőjének egész életén át örömet szerezzen!

dr. Takács József
szakértő