Drágakő-meghatározó tanfolyam
Jelenleg már csak várólistára fogadunk jelentkezést!

A drágakő-meghatározó tanfolyam a gyémántról és színes drágakövekről szóló vetített képes előadásokból, majd drágakő-határozási és értékbecslési gyakorlati órákból, az ELTE Természetrajzi Múzeum Ásvány- és Kőzettárának megtekintéséből és tanulmányi kirándulásból áll.

A drágakő tanfolyam kirándulása során drágaköveket gyűjtünk a Tokaji-hegységben, meglátogatjuk a tállyai Encsy György Ásvány- és Drágakőgyűjteményt. Az ékszer szakmabeliek gyakran továbbképzés miatt választják.


Hibrid képzést tervezünk, élő közvetítéses online és személyes jelenlétet igénylő oktatással. A ma már 2500 órát meghaladó online oktatásunk tapasztalatai és a résztvevők visszajelzései azt mutatják, hogy a tananyag átadását "az ilyen rendkívüli helyzetben elvárható színvonalat meghaladóan" sikerült teljesíteni.

A drágakőbecsüs tanfolyam legfeljebb 70 %-a élő közvetítéssel tartandó  online előadásokból és interaktív gyakorlati órákból áll. Az élő előadásokon elhangzó tananyag feldolgozásához visszanézhető videókat és nyomtatott oktatási segédanyagokat biztosítunk. Addig is nem kell utazgatni, hanem otthon, a fotelban ülve hasznosítható tudás sajátítható el az elmúlt öt évtized alatt összegyűjtött ismereteinkből, tapasztalatainkból a drágakövekről. A kurzus legalább 30 %-át kitevő gyakorlati órák, múzeumi tárlatvezetés, tanulmányi kirándulás, a modulzáró beszámoló és a képesítő vizsga viszont személyes jelenlétet igényelnek.

A képesítő vizsgát az akkreditált Budapesti Független Vizsgacentrum szervezi, amelyben a V-Pearl Kft. vizsgahelyszínként működik közre.

Tudjon meg többet a képzésről

A képzés helye

V-Pearl Oktatási Központ

1137 Budapest, Szent István körút 2.

ELTE TTK Ásványtani Tanszék

1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/c

A képzés ideje

Esti drágakő-meghatározó tanfolyam
2022. szeptember 20.- 2023. május

Időpontok:

Hétfő: 17:00-20:30
Kedd: 17:00-20:30
Külső gyakorlatok
megbeszélés szerint

220 óra
egy egész napos tanulmányi kirándulással
a Tokaji-hegységben

A képzés díja

Egy összegben:

390.000 Ft. (áfa-mentes)
ajándék gyémántlupéval
+
Vizsgadíj
várhatóan 69.000 Ft.

Részletfizetési lehetőség:

I. részlet 130.000 Ft. (beiratkozáskor)
II. részlet 130.000 Ft. (november 20.)
III. részlet 130.000 Ft. (január 20.)
+
Vizsgadíj:
várhatóan 69.000 Ft.

Beiratkozás:
jelenleg már csak várólistára fogadunk jelentkezést!
Jelentkezés