Drágakő-meghatározó tanfolyam
A későbbiekben indul, mert várjuk a jogszabályváltozást

A drágakő-meghatározó tanfolyam a gyémántról és színes drágakövekről szóló vetített képes előadásokból, majd drágakő-határozási és értékbecslési gyakorlati órákból, az ELTE Természetrajzi Múzeum Ásvány- és Kőzettárának megtekintéséből és tanulmányi kirándulásból áll.

A drágakő tanfolyam kirándulása során drágaköveket gyűjtünk a Tokaji-hegységben, meglátogatjuk a tállyai Encsy György Ásvány- és Drágakőmúzeumot. Az ékszer szakmabeliek gyakran továbbképzés miatt választják. Igény esetén hétvégi, intenzív tanfolyamot is indítunk.

Szeptemberre kontaktórás képzést tervezünk, de amennyiben újból bejelentik a veszélyhelyzetet, akkor átállunk élő közvetítéses digitális oktatásra. A korábban futó 6 online interaktív tanfolyamunk átállásának és a ma már 1000 órát meghaladó digitális oktatásunk tapasztalatai meg a résztvevők visszajelzései azt mutatják, hogy a tananyag átadását "az ilyen rendkívüli helyzetben elvárható színvonalat meghaladóan" sikerült teljesíteni.

Az online drágakő-meghatározó tanfolyam legfeljebb 70 %-a élő közvetítéssel tartandó vetített képes előadásokból és interaktív gyakorlati órákból áll. A kurzus legalább 30 %-át kitevő, személyes jelenlétet igénylő gyakorlati órákat, múzeumi tárlatvezetést, tanulmányi kirándulást, a modulzáró vizsgát és a szakmai vizsgát a vészhelyzet elmúlta után fogjuk megtartani. Addig is nem kell utazgatni, hanem otthon, a fotelban ülve hasznosítható tudás sajátítható el az elmúlt négy évtized alatt összegyűjtött ismereteinkből, tapasztalatainkból a drágakövekről.

Tudjon meg többet a képzésről

A képzés helye

V-Pearl Oktatási Központ

1137 Budapest, Szent István körút 2.

ELTE TTK Ásványtani Tanszék

1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/c

A képzés ideje

Esti drágakő-meghatározó tanfolyam
2021. szeptember 6.

Időpontok:

Hétfő: 17:00-20:30
Kedd: 17:00-20:30
Külső gyakorlatok
megbeszélés szerint

220 óra
egy egész napos tanulmányi kirándulással
a Tokaji-hegységben

A képzés díja

Egy összegben:

340.000 Ft. (áfa-mentes)
ajándék gyémántlupéval
+
Vizsgadíj
40.000 Ft
(áfa-mentes)

Beiratkozás:
amíg be nem telik a létszám

Részletfizetési lehetőség:

I. részlet 110.000 Ft. (beiratkozáskor)
II. részlet 110.000 Ft. (november 8.)
III. részlet 120.000 Ft. (január 10.)

Beiratkozás:
amíg be nem telik a létszám
Jelentkezés