Utolsó OKJ-s műtárgybecsüs tanfolyam

Az esti OKJ műtárgybecsüs tanfolyam fegyverek, keleti régiségek, régi ezüst, óra, ikon, üveg, kerámia témakörben vetített képes előadásokból és műtárgy-határozási, értékbecslési gyakorlati órákból áll.

A tanfolyam részei a múzeumi tárlatvezetések, galériák anyagának bemutatása és a tanulmányi kirándulás. A tanulmányi kirándulás során elmegyünk a Pécsi Régiségvásárba, a Gyugyi Gyűjteménybe, és Siklóson megtekintjük a Szerb Ortodox templomot és Malkocs bej dzsámiját.

Szeptemberre kontaktórás képzést tervezünk, de amennyiben újból bejelentik a veszélyhelyzetet, akkor azonnal átállunk élő közvetítéses digitális oktatásra. A korábban futó 6 online interaktív tanfolyamunk átállásának és a ma már 960 órát elérő digitális oktatásunk tapasztalatai meg a résztvevők visszajelzései azt mutatják, hogy a tananyag átadását "az ilyen rendkívüli helyzetben elvárható színvonalat meghaladóan" sikerült teljesíteni.

Az online műtárgybecsüs tanfolyam legalább 70 %-a élő közvetítéssel tartandó vetített képes előadásokból és interaktív gyakorlati órákból áll. A kurzus legfeljebb 30 %-át kitevő, személyes jelenlétet igénylő gyakorlati órákat, múzeumi tárlatvezetést, tanulmányi kirándulást, a modulzáró vizsgát és a szakmai vizsgát a veszélyhelyzet elmúlta után fogjuk megtartani. Addig is nem kell utazgatni, hanem otthon, a fotelban ülve hasznosítható tudás sajátítható el az elmúlt négy évtized alatt összegyűjtött ismereteinkből, tapasztalatainkból a különféle műtárgyakról.

A bizonyítvány mellé ingyenesen, angol nyelvű EUROPASS bizonyítvány-kiegészítőt adunk, ami megkönnyíti a külföldön történő munkavállalást.

Tudjon meg többet a képzésről

A képzés helye

V-Pearl Oktatási Központ

1137 Budapest, Szent István krt. 2.

Magyar Nemzeti Múzeum

1088 Budapest, Múzeum krt. 14-16.

Szentendrei Szerb Egyházi Múzeum

2000 Szentendre, Fő tér 6.

Hadtörténeti Intézet és Múzeum

1014 Budapest, Kapisztrán tér 2-4.

Moró Antik

1055 Budapest, Falk Miksa utca 13.

Az utolsó képzés ideje

Utolsó esti OKJ-s Műtárgybecsüs tanfolyam
2020. szeptember 16. - 2021. május

Időpontok
Szerda: 17:00 – 20:30
Csütörtök: 17:00 – 20:30
Külső gyakorlatok
megbeszélés szerint

242 óra
egy egész napos tanulmányi kirándulással
(Pécs - Siklós - Villány)

Az utolsó képzés díja

Egy összegben:

330.000 Ft. (áfa-mentes)
ajándék nagyítóval
+
Vizsgadíj
40.000 Ft
(áfa-mentes)

Beiratkozás:
amíg be nem telik a létszám

Részletfizetési lehetőség:

I. részlet 110.000 Ft. (beiratkozáskor)
II. részlet 110.000 Ft. (november 9.)
III. részlet 110.000 Ft. (január 9.)
+
Vizsgadíj
40.000 Ft
(áfa-mentes)

Beiratkozás:
amíg be nem telik a létszám
Jelentkezés